avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi austria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi austria

Am fost cu autoturism in Austria si nu am lipit corect vigneta Am lipit doar jumatate .partea cu codul de bate nu am lipit.Vor veni amenzi de la fiecare camera de trafic dau numai una? Daca vin mai multe ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Laser72 , utilizator 08:58, 13 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in austria lilianaNan lilianaNan Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinietei se poate aplica zilnic? gabrielaion gabrielaion Buna ziua. Va prezint urmatoarea situatie: in 2010 achizitionez o rovinieta anuala cu incepere 01 aprilie. Angajatul statiei Peco respective capseaza gresit ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina fara taxa platita wind17 wind17 Buna ziua, doresc sa cumpar de la cineva o masina care nu are taxa de inmatriculare platita, proprietarul este de acord sa ramana in talon si sa nu radieze ... (vezi toată discuția)