Am mostenit legal cu certificat de mostentor cota majoritara dintr-o casa, impreuna cu doi veri care au fiecare 1/16 din acea mostenire. Datorita unei situatii conflictuale intre noi, ma vad nevoit sa deschid proces de partaj si iesire din indiviziune. Din pacate unul din cei doi veri (cetatean american) a decedat anul asta, iar familia lui NU are de gand sa se implice in a face succesiune pentru acel drept de 1/16 din mostenire.
Intrebare:
La deschiderea actiunii de partaj, poate fi citat la ultimul domiciliu cunoscut varul decedat, lasand familia lui sa raspunda daca doresc, sau trebuie citati direct sotia si copiii lui (adulti)
Multumesc
Blocaj
mirceani
Sunt parte (reclamant) intr-un proces de partaj referitor la o mostenire de la bunici cu succesiune finalizata la notar, prin care eu detin 7/8 si doi veri ... (vezi toată discuția)
Citare ziar ?
mirceani
Sunt parte (reclamant) intr-un proces de partaj referitor la o mostenire de la bunici cu succesiune finalizata la notar, prin care eu detin 7/8 si doi veri ... (vezi toată discuția)
Partaj
mirceani
In urma unei succesiuni am mostenit 7/8 dintr-o proprietate (casa plus teren) , restul de 1/8 fiind mostenit de catre 2 veri, fiecare avand 1/16.
Proprietatea ... (vezi toată discuția)