avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In cat timp primesc raspuns la constestatie?
Discuție deschisă în Executare silită

In cat timp primesc raspuns la constestatie?

Am avut un imprumut de nevoi personale la Banca Romaneasca in anul 2007, suma imprumutata a fost de 7300 lei din care am achitat partial 4806 lei pana in anul 2009,diferenta a ramas de 2494 lei. Ulterior am intrebat la Banaca Romaneasca ce bani datorez? Mi s-a spus ca nu mai figurez in sistem cu nici un sold. In data de 17.10.2017 am primit de la executor executare silita cu suma mult mai mare de 7000lei.La banca mi a retinut suma de 480 lei pe luna octombrie, plus pe noiembrie, fara sa-mi comunice la un salariu minim pe economie. Iar la banca apare alta suma de 8400lei. In data de 01.11.2017 cu nr dosar 27970/4/2017, am depus o contestatie. Nici pana in prezent nu am primit nici un raspuns. Va rog sa-mi spuneti in cat timp primesc raspunsul la contestatie.
Va multumesc anticipat!
Mihaela Turcitu
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:30, 14 Decembrie 2017
Urmariti pe site-ul judecatoriei unde aveti dosarul inregistrat ca va apare data cand se judeca (primul termen).Veti primi si citatie acasa, cam dupa 2 luni de la inregistrare. probabil in ian.2018
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
prepeleac, utilizator
Dureaza. In general 30 de zile pana la inregistrarea dosarului, apoi daca mai este nevoie de completari, sau daca executorul nu depune dosarul la timp se mai prelungeste. Avand in vedere ca prindeti si cateva zile de vacanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face in situatia aceasta? turcitufl turcitufl Am avut un imprumut de nevoi personale la Banca Romaneasca in anul 2007, suma imprumutata a fost de 7300 lei din care am achitat partial 4806 lei pana in anul ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Eka2015 Eka2015 Buna ziua! Ma judec cu o banca, pe clauze comisioane abuzive, care pe timpul procesului a cesionat contractul de credit. Firma, care a preluat contractul, a ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cuantum poprire pe salariu mihai1986 mihai1986 Buna ziua. Acum 5 ani am facut o greseala imensa cu un card de credit primit mai mult decat usor de la o institutie bancara..din pacate, varsta si anturajul ... (vezi toată discuția)