avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face in situatia aceasta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face in situatia aceasta?

Am avut un imprumut de nevoi personale la Banca Romaneasca in anul 2007, suma imprumutata a fost de 7300 lei din care am achitat partial 4806 lei pana in anul 2009,diferenta a ramas de 2494 lei. Ulterior am intrebat la Banaca Romaneasca ce bani datorez? Mi s-a spus ca nu mai figurez in sistem cu nici un sold. In data de 17.10.2017 am primit de la executor executare silita cu suma mult mai mare de 7000lei. La banca mi a retinut suma de 480 lei fara sa-mi comunice la un salariu minim pe economie. Iar la banca apare alta suma de 8400lei.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:47, 8 Noiembrie 2017
Puteţi face contestaţie la executare, dacă mai sunteţi în termen. Ce dată e trecută pe plicul de la executor?
Formulati contestatie la executare conf.art.712-720 NCPC, puteti invoca prescriptia extinctiva a dreptului de a cere executarea silita in functie de data ultimei plati facute(termenul de prescrpitie este de 3 ani)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp primesc raspuns la constestatie? turcitufl turcitufl Am avut un imprumut de nevoi personale la Banca Romaneasca in anul 2007, suma imprumutata a fost de 7300 lei din care am achitat partial 4806 lei pana in anul ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere penala impotriva unei banci pentru inselaciune? BiancaBB BiancaBB Mi s-a instituit o poprire pe salariu in valoare de 22.418 lei si incepand cu ianuarie 2013 am inceput restituirea banilor atat eu, cat si sotia mea, amandoi ... (vezi toată discuția)
Executare andreeaandreea732011 andreeaandreea732011 buna ziua , am fost girant intrun contract la happy credit , cel care a luat creditul nu a mai platit dupa o perioada am primit eu hartie sa platesc in locul ... (vezi toată discuția)