avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare

buna ziua , am fost girant intrun contract la happy credit , cel care a luat creditul nu a mai platit dupa o perioada am primit eu hartie sa platesc in locul lui suma de 1633.39 lei am achitato in rate ca nu am dispus de suma anul acesta in februarie terminand de achitat suma catre ei prin executor .in luna octombrie am fost anuntata de catre executor ca nu mi se poate elibera adeverinta ca am stins datoria deoarece cei de la happy credit au facut o cerere de recalcularea dobanzii . executoarea mia spus ca nu mai trebuie sa achit absolut nimic deoarece acea suma este abuziva din moment ce eu am terminat de achitat dar cei de acolo nu vor sa imi elibereze adeverinta deoarece mai vor suma de 930 dobanda penalizatoare ca nu am achitat suma intreaga , eu stiu si corectatima ca o data ce dosarul a fost dat catre un executor numai pot fii adaugate de catre firma respectiva dobanzi penalizatare . ce as putea face in aceasta situatie eu am incercat amiabil dar nu sa putut . as putea sa ii dau in judecata pentru abuz cu cerere de daune + stingerea datoriei pe care am si achitato .
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:40, 8 Noiembrie 2017
Formulati contestatie la executare conf.art.712-720 NCPC, in cazul in care se va trece la executarea dobaznilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează când cei de la firma de recuperare creanțe recalculează dobânda după executarea silită? andreeaandreea732011 andreeaandreea732011 buna ziua , am fost girant intrun contract la happy credit , cel care a luat creditul nu a mai platit dupa o perioada am primit eu hartie sa platesc in locul ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in situatia aceasta? turcitufl turcitufl Am avut un imprumut de nevoi personale la Banca Romaneasca in anul 2007, suma imprumutata a fost de 7300 lei din care am achitat partial 4806 lei pana in anul ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere penala impotriva unei banci pentru inselaciune? BiancaBB BiancaBB Mi s-a instituit o poprire pe salariu in valoare de 22.418 lei si incepand cu ianuarie 2013 am inceput restituirea banilor atat eu, cat si sotia mea, amandoi ... (vezi toată discuția)