avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa Peaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa Peaj

Pe site-ul CNADNR apare ca nu am platit taxa de pod la C-VODA. Problema este ca masina care apare pe site nu s-a miscat din parcare , deci numarul de pe site este eronat. Presupun ca va aparea acuma si amenda. Cum trebuie procedat? Mulumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita cnadnr cristina_pop cristina_pop Buna ziua.As avea nevoie de un sfat.Am aflat intamplator ca s-a inceput executarea silita pentru o amenda catre cnadnr.Inca nu am primit nimic de la ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru taxa pod fetesti Vasile_Cristian Vasile_Cristian Buna ziua! In data de 17.04.2021 am trecut podul de la Fetesti si am achitat taxa online, in aceeasi zi. Pe 13.07.2021 am primit amenda prin posta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda masina vanduta mariusastra mariusastra Buna ziua acum 3 ani de zile am vandut o masina cu contract de vanzare legal si i am dat si fiscalul masini noului propietar dar noul propietar nu a continuat ... (vezi toată discuția)