avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriere imobil catre PF de catre SC - documente ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriere imobil catre PF de catre SC - documente necesare

Buna ziua. Detin o societate comerciala, la care am facut un punct de lucru intr-un apartament detinut de catre mine asociat al societatii (ctr de comodat). Doresc ca acest apartament sa il inchiriez, diverselor persoane fizice /juridice (ex: agenti de la diverse societati ce pot sta 10 zile, 5 zile samd).
Pentru PF ce imi vor fi cliente si care inchiriaza acest apartament pe perioade scurte de timp, este de ajuns sa emit doar BF sau trebuie incheiat contracte cu fiecare? Sunt nedumerita deoarece nu este o inchiriere continua cu un pret fix....atat perioada cat si pretul difera.
Vreau sa ma asigur ca ma acopar de toate documentele necesare in cazul unui control.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2017
siuzzie9, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters450643 , utilizator 23:01, 13 Decembrie 2017
Intocmiti contract de inchiriere pentru perioada stabilita de ambele parti, indiferent daca aceasta este pe zile sau ore, si pretul convenit.Emiteti factura si bon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Modalități inchiriere cabana Bogdan Dragoi Bogdan Dragoi Buna ziua, Dețin o cabana (ca si PF), pe care as vrea sa o închiriez, către terți, pe perioade scurte de timp (ex: Weekend) Am constituit o societate, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)