avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Valabilitate declaratie notariala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Valabilitate declaratie notariala

Buna seara ,
Solicit o precizare profesionista si de actualitate :
Daca o persoana fizica romana declara la notar , in prezenta partii interesate ca
1- renunta la continuarea unui proces civil de revendicare bunuri ( suspendat in acel moment ) :
2- renunta la serviciile avocatului care l-a reprezentat anterior momentului ,
SE POATE RAZGANDI , PESTE CATEVA ZILE SI SA SEMNEZE ALTE DECLARATII DIAMETRAL OPUSE celor semnate anterior ?!!!
In cazul unui raspuns afirmativ , care ar fi posibilitatea de contracarare ?
Multumesc anticipat ,

Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:53, 14 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acum depinde si de cum este incheiat actul respectiv,daca se precizeaza ca,renunta in mod ferm si irevocabil nu se mai poate razgandi..
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
DAN POPESCU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarantul se razgandeste GALACTION GALACTION Buna ziua , Solicit o precizare profesionista si de actualitate : Daca o persoana fizica romana declara la notar , in prezenta partii interesate ca 1- ... (vezi toată discuția)
Vrem să îi dăm o sultă mamei vitrege ca să renunțe la moștenirea după tata, însă nu putem rezolva simplu pentru că nu vrea notarul. care este soluția în cazul nostru? andy84960 andy84960 Buna seara, nu stiu cum sa incep dar nu inteleg ceva... Tata a murit in martie, eu cu sora am facut actele pt succesiune, la notar cand sa semnam actuala ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar/iesire din indiviziune mary6 mary6 Buna. Pt a intelege speta va expun situatia de fapt. In anul 2004 unul din mostenitori a depus la instanta cerere de iesire din indiviziune privind suprafetele ... (vezi toată discuția)