Bună ziua
Mi-am dat demisia de la o firmă cu obiect de activitate situațiile de urgență, unde lucram cu program de 24 ore lucrate cu 48 ore libere. De la biroul de resurse umane al firmei mi-a spus că trebuie să stau în perioadă de preaviz 20 de zile lucrătoare altfel voi fi sancționat cu 30% din salariu.
Întrebarea mea este dacă zilele lucrătoare, din preaviz, sunt de luni până vineri, cum interpretează firma, sau se referă efectiv la zile calendaristice, având în vedere că eu lucram și sâmbăta și duminica și pe 30 noiembrie și pe 01 decembrie? Întreb deoarece din calculul firmei respective a trebuit să stau 32 de zile de la data când mi-am dat demisia, asta pentru a nu fi sancționat cu 30% din salariu.
Demisie
ratis
Mi-am dat demisia de la firma si acum trebuie sa stau in preaviz 20 zile dupa noul cod al muncii, in data de 27 iunie mi-am depus demisia si trebuie stau la ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz
Dadika
Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)