avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care sunt pasii pe care trebuie sa ii indeplinesc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii indeplinesc pentru a putea face din nou scoala de soferi dupa ce mi-a expirat perioada de 2 ani cu suspendare?

Am primit 2 ani cu suspendare pentru conducere sub influenta alcoolului. As vrea sa stiu care sunt pasii legali pentru a obtine din nou permis de conducere. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
danielpopescu12121991, utilizator

Alte discuții în legătură

Reobtinerea permisului anula oviyou oviyou Ma numesc Ovidiu Dan > Eu am detinut permis de conducere cat.A BE CE dar am avut un accident, si am fost depistat sub influenta alcoolului nu a fost nimica ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis Jean Valjean Jean Valjean Cum se poate lua inapoi permisul de conducere, dupa scurgerea perioadei de un an de la data procesului?Permisul mi-a fost luat in 2004, pentru conducere sub ... (vezi toată discuția)
Sentinta pentru alcoolemie la volan katra katra Buna ziua, In urma cu cateva luni am condus sub influenta alcoolului. Sapt trecuta am primit sentinta 5 luni cu suspendare conditionata dar nu stiu nimic de ... (vezi toată discuția)