avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reobtinerea permisului anula
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reobtinerea permisului anula

Ma numesc Ovidiu Dan
> Eu am detinut permis de conducere cat.A BE CE dar am avut un accident, si am fost depistat sub influenta alcoolului nu a fost nimica grav nu au fost victime nu a fost nimeni cu mine in masina ,am lovit un ghiveci de flori .Mi s-a intocmit dosar penal, am fost condamnat la 8 luni cu suspendare cu 2 ani si 8 luni perioada de incercare.Permisul mi -a fost anulat A trecut un an de la data sentintei judecatoresti si as vrea sa stiu care este procedura de recuperare ce acte imi trebuie la dosar ce pasi sunt de urmat pentru ami reface permisul de conducere

Ca sa nu gresesc am apelat la Dvs. si sper sa-mi dati un raspuns corect
CU RESPECT, Ovidiui
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
oviyou, utilizator
Cel mai recent răspuns: avocat&mediator , utilizator 19:15, 13 Octombrie 2009
la un an de la ramanerea definitiva a hot. jud. avetzi dreptul sa facetzi din nou scoala de soferi si sa datzi examenul pt obtinerea permisului de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobândirea Horatiu1s Horatiu1s daca mi-a fost reţinut permisul pentru dosar penal, pana la soluţionarea cauzei, si am primit sentita de interzicere a dreptului de a conduce un an de la ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan 0,73 costea robert costea robert buna ziua va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept. Am fost depistat de aparatul etilotest rezultat0,73alcool pur in aerul expirat.Sincer nu stiu la ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Condamnare conducere sub influenta băuturilor Victorina20 Victorina20 \"Decizie penală nr. 165/A din data de 02 februarie 2018 În temeiul art.421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul ... (vezi toată discuția)