avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie și contract de muncă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie și contract de muncă

Bună seara! Am 54 de ani si sunt la pensie pentru limită de vârstă ( grupa I) și la momentul ăsta am un contract de muncă pe durată determinată, la buget. S-a schimbat vreo lege ceva in ultima perioadă, pot pastra locul de muncă în continuare?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 15 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti pastra in continuare locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie salariu boarcornel boarcornel Nascut in20 iulie 1952 ies la pensie cu legea 7 (functionar parlamentar) la 1 ianuare 2017,am 5ani grupa 1 si 5ani grupa 2 ,Pot sa ma incadrez cu contract de ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii tyana tyana Buna seara! Am o intrebare referitoare la varsta de pensionare pentru barbati. Tatal meu este nascut pe data de 29.iulie 1953. A inceput sa lucreze din ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala ContSters99595 ContSters99595 Buna ziua, Ma numesc Adina , sunt nascuta in mai 1955 si am vechime in munca de 33 ani (durata de cotizare). Din cauza restrangerii activitatii am fost ... (vezi toată discuția)