avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumul pensie salariu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumul pensie salariu

Nascut in20
iulie 1952 ies la pensie cu legea 7 (functionar parlamentar) la 1 ianuare 2017,am 5ani grupa 1 si 5ani grupa 2 ,Pot sa ma incadrez cu contract de munca?
Cel mai recent răspuns: boarcornel , utilizator 18:44, 8 Iunie 2017
Dupa iesirea la pensie pentru limita de varsta ,puteti sa va incadrati cu contract individual de munca.
In iulie 2017 fac varstra standard ,dar nu stiu cum se considera pensia speciala lege 7 si reducerea varstei standart dupa grupa.Adica pensia din 1.01.2017 este sau nu limita de varstra?
Este vorba despre pensie la limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare, situatie care va da dreptul sa va incadrati cu contract individual de munca.
pe ce perioada (determinata sau nedeterminata) se poate face [contractul individual de munca ] in cazu unui pensionar limita de vrasta?
Angajarea se poate face fie cu c.i.m. pe durata determinata, fie cu c.i.m. pe durata nedeterminata.

Alte discuții în legătură

Cim determinat panzarumitica panzarumitica potrivit codului muncii, una din situatiile in care se incheie contract individual de munca pe perioada determinata este si cazul pensionarilor. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Pensionar reangajat codreanu_auras codreanu_auras Speta mea este urmatoarea: o persoana si-a depus dosarul pentru pensionare pentru limita de varsta si stagiu complet de cotizare, a lucrat pana a primit ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar aurora59 aurora59 Buna ziua Intr-o institutie publica ( scoala) s-a vacantat un post prin iesire la pensie. Am scos postul la concurs. S-a inscris doar un pensionar ( de fapt ... (vezi toată discuția)