Nascut in20
iulie 1952 ies la pensie cu legea 7 (functionar parlamentar) la 1 ianuare 2017,am 5ani grupa 1 si 5ani grupa 2 ,Pot sa ma incadrez cu contract de munca?
Sunt pensionar limita de varsta am participat la un concurs pentru un post liber pe perioada nedeterminata institutie bugetara si functionara resurse umane imi intocmeste cim pe durata 12 luni pe motiv de pensionar(art 83 din codul muncii).Este sau nu un abuz? La cine sa ma adresez?
Concursul a fost pentru un post cu durata nedeterminata,la buget concurs desfasurat conf hg 286/2011 am primit postul dar cand la intocmirea contractului individual de munca am fost informat ca se face pe o perioada determinata,ce text de lege trebuie interpretat?
Dau concurs ,reusesc la concurs, iar la angajare vine Augustin Zegrean si spune MARETIA DREPTULUI toate legile lasa loc de interpretare ,sa manance si gura lor avocatilor o paine
Halal !
Cim determinat
panzarumitica
potrivit codului muncii, una din situatiile in care se incheie contract individual de munca pe perioada determinata este si cazul pensionarilor. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar
aurora59
Buna ziua
Intr-o institutie publica ( scoala) s-a vacantat un post prin iesire la pensie. Am scos postul la concurs. S-a inscris doar un pensionar ( de fapt ... (vezi toată discuția)