avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire fiu unic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire fiu unic

Tatăl meu a decedat iar cu 2ani in urma a făcut acte vînzare cumpărare cu actuala sotie cu care a trăit 6 ani. Ce drepturi am și unde găsesc un avocat in aceasta problema.mentionez că , casa tatălui meu este în jud.buzau,sat fundeni.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:47, 14 Decembrie 2017
Buna seara,
va trebui sa solicitati dezbaterea succesiunii pentru bunurile care sunt in masa succesorala.
Nimeni nu este obligat sa lase mostenire.
daca puteti dovedi ca acel act de vanzare cumparare este fictiv atunci are sens sa incercati, daca nu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune drepturi succesorale melisa1 melisa1 Buna ziua, va solicit ajutorul intr-o problema: as dori sa inchei un contract de cesiune a drepturilor succesorale ale tatalui meu ( bunica a decedat, insa ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire? serbanmaria serbanmaria Buna!Ma numesc Maria si as dori si eu cateva informatii. Sunt casatorita de 5 ani. Sotul meu are tatal decedat de 20 de ani. Casa in care locuim este pe numele ... (vezi toată discuția)
Debatere mostenire nirolf75 nirolf75 Revin cu intrebarea legata de mostenire. Pamantul si restul bunurilor erau pe numele bunicii mele, fata ei ( mama mea ) decedata, fara frati.....intrebarea ... (vezi toată discuția)