avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS

Sunt angajat ,norma intreaga din 1996,cu plata la zi din partea angajatorului a tuturor taxelor si opririlor datorate catre stat/anaf.In timpul liber am un PFA comert ambulant.Platesc impozit si CASS de la infiintare din 2011.Acum,mai nou sunt instiinta prin Decizie de impunere sa platesc CAS /2016 la valoarea de profit de 11256lei/2016 o suma egala cu 1176lei , ceea ce reprezinta ~10%.
Este corect retinerea acestei contributii(CAS) ,o platesc odata, mai trebuie platita si din partea PFA-ului?
Multumesc de atentie!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:37, 15 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. De ceva ani incoace se plateste contributie la pensie si pentru venitul din pfa, chiar daca in acelasi timp mai aveti in alta parte si un contract de munca valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)