avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme la preschimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme la preschimbarea permisului de conducere

De curând mi-a expirat permisul și am fost sa îl schimb dar am întâmpinat greutăți și nu sa putut..mai precis am o amenda in Germania in 2014. Este normal așa ceva..??
Cel mai recent răspuns: Alin788 , utilizator 12:14, 15 Decembrie 2017
Ok..am primit o suspendare a dreptului de a conduce în Germania pe o perioada de 6 luni....și în România de 3 luni...după care am fost și am ridicat permisul.!!! Am o amenda de circulație neplătită acolo,dar asta nu cred că le da lor dreptu să-mi impună mie aici anumite restricții. La momentul actual nu figurez cu permisul suspendat în romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Permis spaniol retinut 30 de zile unde il recuperez? calin112 calin112 Am si eu o intrebare mi sa retinut permisul pentru 30 de zile pentru depasire pe linie continua acest permis unde pot sa il recuperez? sunt din bistrita iar pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie pierduta la un proces verbal suspendare carnet, si resedinta in strainatate absynth absynth Buna, In 2011 am primit o contraventie pentru o oarecare incalcare de linie continua si astfel procesul verbal imi stiupula suspendarea carnetului pe 30 ... (vezi toată discuția)