avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice hatarare divort - o problema in vanzarea locuintei
Discuție deschisă în Achiziţii publice

hatarare divort - o problema in vanzarea locuintei

buna ziua,

numele meu este Petru. doresc sa cumpar un apartament, ca orice tanar casatorit.
am gasit apartamentul, ne place, insa de 2 saptamani de la semnarea precontractului tot au aparut probleme cu hartiile aduse de propietar(a). cateva cuvinde despre Doamna: apartamentul la cumparat de la fostul ICRAL sau cum i se spune prin 20% avans si restu cu credit de la CEC, urmand sa achite creditul pana in 1996. Pana in anul 1996 creditul a fost achitat dar a intervenit si divortul, urmand ca prin hotararea judecatoreasca copii si apartamentul sa revina Doamnei si restul Domnului. pana aici toate intelese. Tot in 1996 Doamna S-a recasatorit urmand sa se divorteze iarasi un an mai tarziu.Problema mare acum este ca pe actele de intabulare, cadastru si CF facute in 2001, Doamna este trecuta cu numele celui de al doilea sot, ulterior schimbandusi numele si revenind la cel din prima casatorie. nu stiu ce mai este de facut in continuare.
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:20, 13 Octombrie 2009
Cred ca este suficient daca obtineti o copie legalizata de pe a 2-a hotarare de divort in care revine la numele avut anterior.
Solicitati si parerea unui notar, oricum veti merge la notar pentru perfectarea actelor.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
Denisa Stanca, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedez sa pot intra in posesia mostenirii nicoletamihu nicoletamihu Am o problema mai delicata pe care incerc sa o rezolv de cateva luni, dar primesc mai multe variante, toate dificil de realizat. Este vorba de un apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj Miha_81 Miha_81 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un rapuns Este vorba de o succesiune Tatal meu a fost casatorit si are o fata A divortat, a platit pensie pana la 18 ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament barbarian1 barbarian1 Buna ziua. Vreau sa va expun succint un caz: Domnul X se casatoreste si are un copil. Apoi, domnul x divorteaza si se casatoreste cu doamna y care avea, ... (vezi toată discuția)