avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Refuzul primarieri de a lua in evidenta auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Refuzul primarieri de a lua in evidenta auto

Buna ziua. Ma numesc Ionut M., din Valenii de Munte judet Prahova. De curand am achizitionat un autoturism si am mers la biroul taxe si impozite al primariei pentru a il declara, in termenul legal de 30 de zile, insa am fost refuzat pentru ca aveam niste amenzi in valoare totala de 810 lei. Cu alte cuvinte nu vroiau sa imi ia in evidenta autoturismul decat daca plateam toata suma aceea. Bani nu am avut sa platesc, iar perioada de 30 de zile a expirat pe 29 octombrie. Acum nu pot inmatricula autoturismul din cauza aceasta.
Ce pot face in situatia aceasta, pentru ca acum banuiesc ca o sa primesc si amenda aceea ca nu am declarat autoturismul la timp(desi eu am fost sa il declar dar m-au refuzat). Ei nu erau obligati sa imi ia in evidenta autoturismul?
Astept raspunsul dvs!
Stima!
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
Johnny9900, utilizator
Cel mai recent răspuns: Johnny9900 , utilizator 14:15, 15 Decembrie 2017
exista dispozitie in codul fiscal care da dreptul inspectorilor administartiei fiscale sa solutioneze cererile contribuabililor succesiv si cronologic respectiv initial se achita debitele anterioare si ulterior se solutioneaza alte cereri
Iar eu ca mi-am facut datoria de a merge in termenul legal sa declar autoturismul, cum ramane cu amenda aceea pentru depasirea celor 30 de zile, urmare a refuzului lor ?
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
Johnny9900, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispar amenzile? ARVINTE1996 ARVINTE1996 am primit o amenda pentru obiecte contondente de la balcon acum un an , gabori au venit atunci la usa mea dar nu am deschis dupa cv timp am primit instiintare ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala a unui autovehicul! katap katap Salutare! Anul trecut pe 06.09.2012,am vandut o masina si am mers la primarie cu contractul de vanzare cumparare , mi au pus viza pe fisa de ... (vezi toată discuția)
Sediu vs punct de lucru sonya33 sonya33 buna seara, sunteti amabili va rog am o societate cu sediul in prahova si pct de lucru in ilfov unde depun declaratiile, deoarece la sediu nu se desfasoara ... (vezi toată discuția)