avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico-legal-intarziere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico-legal-intarziere

Buna ziua!
Fratele meu in varsta de 47 de ani ,persoana cu handicap de gr 2,a fost batut pe data de 8.10 2017.In urma bataii s-a ales cu mai multe echimoze si o plaga de 10 cm in zona capului.A fost trimis pe la 3 spitale,deoarece era duminica si nu aveau medic neurochirurg.Pe 12.10.2017 ne-am pezentat la medicina legala ,i s-au masurat toate echimozele si plaga.Mi s-a mai cerut si examen pshihologic si copie dupa certificatul de handicap.Mi s-a spus ca v-a dura undeva la 1 luna de zile,ca trebuie sa primeasca de la toate spitalele unde a fost plimbat.Am sunat acum o luna erau venite fisele dar mi s-a spus ca e de lucru.Au trecut 2 luni si inca nu am primit acest certificat medico legal ca sa pot continua procesul.Mentionez ca am depus plangere la 4 zile de la agresiune.As dori sa stiu de ce oare dureaza atat si daca nu cumva o sa am probleme ca nu am depus certificatul la dosar, in termen de un anumit nr de zile?
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
Bosulica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bosulica , utilizator 16:58, 15 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti cu notificari scrise cu nr. de inregistrare/ data la medicina legala si solicitati emiterea certificatului medico-legal. Depuneti copie dupa notificarea scrisa cu nr. de inregistrare/ data de la medicina legala la dosarul cauzei impreuna cu o nota in care mentionati ca nu ati primit inca certificatul medico-legal.
In functie de documentele cerute de medicina legala de la spitale/ primite de la spitale, intocmirea raportului poate fi complex si de durata, fara a se putea preciza care este durata.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul penal Bosulica Bosulica Buna ziua. As dori sa stiu daca politia poate da drumul la dosar ,catre parchet ,fara a avea certificatul medico legal? Fratele meu a fost agresat pe ... (vezi toată discuția)
Lovire, violenta sau vatamare? ContSters40958 ContSters40958 Buna ziua.Va scriu in speranta ca primesc un sfat de la dvs.In urma cu aproape 3sapt intr-o incaierare cu 2 tipi am fost muscat de fata de unul dintre ei ... (vezi toată discuția)
Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)