Buna seara,am nevoie urgent de un sfat...Am avut o rata care o plateam prin cetelem si mi-am onorat toate ratele,acum sunt bagata in baza de date ca rau platnica din cauza unui card primit de la cetelem prin posta,card care nu l-am activat niciodata....banca mi-a blocat cardul de salariu ptr.ca aveam si descoperire de card ptr.care am facut cerere sa-mi fie oprit din salariu o rata lunara ptr.acoperirea liniei de credit dar dupa o saptamina nu am primit niciun raspuns de la banca :(...Ce pot face in acest caz?Are banca acest drept sa-mi opreasca tot salariul?Am incercat astazi cardul la bancomat si imi scrie Card invalid...Astept un raspuns,multumesc anticipat!
Faptul ca v-a blocat cardul nu inseamna ca v-a retinut tot salariul.Mergeti la banca si vedeti despre ce e vorba, nu va poate opri mai mult de 1/3 din salariu, restul de 2/3 vi-l restituie banca la cererea dvs (.la ghiseu.)
Multumesc frumos ptr raspuns,daca verific cardul online imi arata salariul intrat ieri si tot ieri retras tot de catre banca...Voi incerca luni sa merg la ghiseul bancii.
Buna ziua,numai ce m-am intors de la banca,doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu poate sa-mi dea acei 2/3din salariu daca am cardul blocat...deci chiar bataie de joc in tara asta ....Multumesc oricum ptr.sfat!
Cont blocat
maryusmara88
buna seara.am si eu o problema cu o rata la banca.banca mia blocat contul pe motiv ca nu am mai platit de 165 de zile.intrebarea mea este urmatoarea.daca la un ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu
romydan
sunt in executare silita pentru un credit la BCR cu ipoteca pe apartament luat in aprilie 2010 pe o perioada de 20 de ani.mi-a fost blocat contul de salariu in ... (vezi toată discuția)