avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale vanzare masina cu datorii pe numele sotiei
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

vanzare masina cu datorii pe numele sotiei

buna ziua .am fost saptamana trecuta la directia de taxe si impozite pentru a lua cerificatul de atestare fiscala adica acea stampila pe contractul de vanzare cumparare a unui autovechicul/doamna functionara mi-a respins actele pe motivul ca sotia are amenzi.tin sa mentinez ca masina am vanduto unui domn din alt judet si pe buna credinta omul asteapta sa-i trimit actele ca sa o poata inregistra pe numele lui.eu nu am stiut de aceste amenzi ale sotiei si am mers pe criteriul ca eu sunt un cetatean cinstit si cumparatorul a avut imcredere in mine.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.multumesc
Cel mai recent răspuns: manieratul , utilizator 16:29, 21 Ianuarie 2018
Legal daca dv sunteti proprietarul de drept al bunului mobil ar trebui sa vi se elibereze certificatul fiscal,deoarece intre dv si sotie exista diferenta de CNP pe care sunt consemnate amenzile
buna seara.am inteles perfect ce a-ti spus dumneavoastra si va multumesc numai ca doamna functionara spunea ca e un bun cumparat in perioada casatoriei si nu exsista alta solutie decat sa plateasca amenzile si sa vina sa dea o declaratie ca e deacord ca sa pot vinde masina..pfffff..mai e si alta cale de a rezolva peroblema sau de a o face pe doamna functionara sa inteleaga?va multumesc
astazi am fost din nou la primarie si nu am avut nici o sansa de izbanda..daca sunt casatorit iar sotia are datorii nu pot vinde..am fost si la seful dir de finante
deciii ...are cineva vreo solutie..un sfat.. orice ...va multumesc

buna ziua .ma poate ajuta cineva va rog cu problema mea mai sus mentionata?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal Sorinstavaravhe Sorinstavaravhe Buna seara am si eu probleme cu primăria orașului urlati Sotia a cumpărat o masina acum un an iar acum vrea sa o schimbe cu ceva mai nou am fost la ... (vezi toată discuția)
Scoaterea de la impozit a unui autovehicul cosmina_sos cosmina_sos Buna ziua am vandut o masina lovita in 2010,persoana carea am vanduto a vanduto mai departe.Ca sa o scot de la impozit mi se cere certificat de ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto darcris900401 darcris900401 Buna ziua am si eu o problema . Acuma un an jumate am cumparat o masina si dupa 3 saptamani am vanduto fara contract,daram un martor care o fost cu mine cand ... (vezi toată discuția)