avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj cu multi mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj cu multi mostenitori

Pe titlu pe proprietate –pamant- apar numele celor 4 copii ai defunctului.
Asta inseamna ca mostenirea a fost acceptata?
Doi dintre copii au murit ramanand nepotii.
Cum se poate face partajul, pentru unii dintre nepoti sunt plecati prin strainatate, nu prea stim pe unde, si nici macar nu au facut dezbatere succesorala dupa parintii lor.

Bineinteles ca prin instanta presupun, pregatit documentie cadastrala, citati toti mostenitorii, la ultimul domiciliu sau ziar.. sau altfel?
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2017
mcolaborare, utilizator
Cel mai recent răspuns: mcolaborare , utilizator 22:07, 2 Ianuarie 2018
Buna seara,
Bunul, terenul, se imparte in 4 parti (cati copii au avut defunctii batrani proprietari initiali)
Pentru copiii decedati vin, prin reprezentare, nepotii.
Pentru cei despre care nu stiti actualele domicilii, va puteti adresa Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date cu adresa in str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti.
In cazul cand ar fi din Bucuresti, unii cred ca nu mai sunt prin tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunica madriana57 madriana57 Buna seara! Bunica a murit in 1971 si in 1991 s-a emis un titlu de proprietate asupra unui teren. As vrea sa fac succesiunea. Am mai multa intrebari la care ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire hotnog_ionut hotnog_ionut o matusa a mea a fost casatorita cu un cetatean. nu au avut copii. eu sunt nepot de gradul 1 a matusii. aceasta a avut pe rol 4 ha de teren arabil. matusa mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: titlu de ... Eusebiu2023 Eusebiu2023 Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: Titlu de proprietate pe mai multe terenuri extravilane si intravilane este pe 5 persoane( nu s-a vrut ... (vezi toată discuția)