avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intampinare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intampinare judecatoreasca

Buna ziua!in uram cu 3 ani de zile am fost internata in spital ,in urma unui accident rutier,care a fost provocat de către o persoana care a plecat de la locul accidentului!Mentionez ca dosarul sa închis,fara sa se găsescă vinovatul,iar cei de la spital m au dat in judecată pentru plata spitalizării.Intrebarea mea este trebuie sa imi iau un avocat?mi se da avocat din oficiu?pot sa ma reprezint singura?mi s a zis sa ma prezint in termen de 25 de zile de la data primirii.Atunci cand am avut accidentul nu am platit spitalizare,pt ca cei de la poliție au zis ca ce vinovat de producerea accidentului va trebuie Aa plătească.Pot sa ma oblige pe mn ca si victima sa platesc?multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:34, 19 Decembrie 2017
Aveti nevoie de un avocat,daca va uitati atent in adresa primita scrie cu totul altceva decat dvs ati inteles si anume sa formulati o intampinare in termen de 25 de zile ,nu sa va prezentati la proces.Pt a vedea ce sanse aveti solicitati macar o consultatie.
Buna ziua!dar nu mi se poate acorda un avocat din oficiu?
Avocat din oficiu numai in materie penala,in anumite cazuri,puteti formula cerere ptr.ajutor judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto butgeorge butgeorge In data de 9 septembrie 2015 a avul loc un accident langa Dej, vinovatul si-a recunoscut vina si am zis ca ne intelegem pe cale amiabila, dupa ce am stabilit o ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere 3 ani cheltuieli de spitalizare cyan cyan una din victimele din masina condusa de fratele meu a fost data in judecata de catre spital ptr recuperarea cheltuielilor de spitalizare in termen de 3 ani de ... (vezi toată discuția)