Buna ziua!in uram cu 3 ani de zile am fost internata in spital ,in urma unui accident rutier,care a fost provocat de către o persoana care a plecat de la locul accidentului!Mentionez ca dosarul sa închis,fara sa se găsescă vinovatul,iar cei de la spital m au dat in judecată pentru plata spitalizării.Intrebarea mea este trebuie sa imi iau un avocat?mi se da avocat din oficiu?pot sa ma reprezint singura?mi s a zis sa ma prezint in termen de 25 de zile de la data primirii.Atunci cand am avut accidentul nu am platit spitalizare,pt ca cei de la poliție au zis ca ce vinovat de producerea accidentului va trebuie Aa plătească.Pot sa ma oblige pe mn ca si victima sa platesc?multumesc
Aveti nevoie de un avocat,daca va uitati atent in adresa primita scrie cu totul altceva decat dvs ati inteles si anume sa formulati o intampinare in termen de 25 de zile ,nu sa va prezentati la proces.Pt a vedea ce sanse aveti solicitati macar o consultatie.
Accident auto
butgeorge
In data de 9 septembrie 2015 a avul loc un accident langa Dej, vinovatul si-a recunoscut vina si am zis ca ne intelegem pe cale amiabila, dupa ce am stabilit o ... (vezi toată discuția)