avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... insotitor persoana cu handicap -decizie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

insotitor persoana cu handicap -decizie

buna ziua ! am primit decizia pentru indemnizatie persoana cu handicap ... sotul meu fiind fff grav bolnav . Doamna care mi-a dat-o mi-a spus sa dau o copie medicului de familie si a mai adaugat inca o institutie sau poate doua ...si nu am reusit sa retin...!! va rog mult sa ma ajutati ....unde sa ma mai duc cu ea ???
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
mariana55_ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Situatie de necrezut , .... nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua . Am un frate , mai mare decat mine cu 15 ani , ce este bolnav psihic si se afla internat in institutii specifice ale statului ( actualmente se afla ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap CristinaEmilia CristinaEmilia Buna ziua! Am o cunostiinta de 60 de ani, barbat, cu peste 30 de ani vechime in munca, ce a suferit un accident vascular cerebral, in urma caruia a ramas ... (vezi toată discuția)