Buna ziua,
as apela la ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: in anul 1991 familia mea a fost improprietarita conf legii 18 cu un teren extravilan, terenul respectiv a fost dat in arenda avand mai multe contracte de arendare de-a lungul anilor , problema ivindu-se in anul 2006 moment in care a fost gata Titlul de proprietate si am dorit sa vindem terenul respectiv. Atunci viitorul ne-a spus ca de fapt fizic terenul nu este unde este faptic. Din acel moment am mers la primaria respectiva pentru a modifica tilul de proprietate (nefiind ridicat), dar ne lovim din parte primariei de care apartinem de tot felul de obstacole cu toate ca le-am prezentat mai multe dovezi (act de schimb si contracte de arendare) care dovedesc ca noi avem dreptate. Ce se poate face in acest caz?
Multumesc pentru raspuns
Ce act v-a eliberat primaria pentru amplasamentul initial? Cum ati stiut unde era amplasat terenul cand l-ati dat in arenda? Ce acte au stat la baza contractului de schimb? Pentru ca titlul de proprietate se elibereaza in baza procesului verbal de punere in posesie, semnat, printre altii, si de proprietar. Doar acest proces verbal stabileste amplasamentul... Va rog, reveniti cu amanunte.
Pana la un moment dat nu am avut niciun act, socrii fiind de fata la masurarea terenului, apoi la momentul la care ne-am dat seama ca de fapt titlul nu corespunde cu locul fizic al terenului am scos din arhiva o copie de pe pv de punere in posesie pe care intradevar figureaza semnaturile persoanelor puse in posesie si ale caror nr de parcela corespunde cu cele din titlu, dar la data semnarii pv niste persoane in jur la 70 de ani nu aveau de unde sa stie ca de fapt acele parcele din pv nu corespund cu terenul masurat fizic.