avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contract UPC
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contract UPC

Buna ziua , In urma cereri depusă la UPC pt rezilierea contractului după ce am achitat ultima factură si am predat echipamentul am primit o factură de 202 lei care ar reprezenta valoarea serviciilor lor până ne expiră contractul.Va rog sa mi răspundeți dacă suntem obligați de lege sa plătim sau un contract se poate rezilia si înainte de termen. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:17, 17 Decembrie 2017
Contractul poate fi reziliat in conditiile prevazute in contract.
Daca sunt prevazute penalitati ptr incheierea contractul inainte de termen atunci trebuie sa le platiti.
Verificati clauzele contractule, daca nu sunt prevazute atunci returnati factura cu refuz de plata si precizati motivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii de cablu si internet isabela capalnas isabela capalnas Am faciut cerere de rezilire la un operator de servicii de cablu si acum imicer taxe in valoare de 500 de ro. Stiam ca exista legislatie care prevede ca ... (vezi toată discuția)
Restanta upc romania cesionata catre top factoring gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! In urma cu 2 ani am reziliat amiabil un contract avut cu UPC Romania pe motiv ca urma sa ma mut in alta localitate unde ei nu puteau oferi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc looker looker Buna seara! Am avut contract cu UPC din data de 27.04.2013 pt o perioada de un an pentru servicii TV si internet. Prin septembrie 2014 am avut niste ... (vezi toată discuția)