Buna seara ma numesc Mădălin mam angajat la o firma colaboratoare cu metro constanta rezulta ca mi-au facut acte necesare de angajare dupa 15 zile de munca a rezultat un accident la munca cu o liza electrica rezultând un picior rupt sefi musamalizand tot danduma afara din magazin lasanduma in parcare pana la sosirea ambulantei declarand ca eu am sarit de pe un raft cum pot proceda pt toate demersurile pentru judecata si certificat medico-legal
Sesizati ITM in scris cu nr. de inregistrare/ data despre modul cum s-a petrecut evenimentul respectiv. Nominalizati in sesizare persoane care au cunostinta de producerea evenimentului.
Se va efectua o ancheta si veti primi un raspuns scris la sesizarea dvs.
Daca cele mentionate de dvs. se verifica in teren, se va efectua cercetarea evenimentului produs ca AM si firma va inregistra AM si va completa formularul FIAM.
Solicitati de la ambulanta documente care sa ateste conditiile in care ati fost ridicat din parcarea respectiva, iar de la spital documente legate de tratament de urgenta, diagnostic, recomandari medicale, etc,
Cu toate documentele susmentionate puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei si cere daune materiale si/ sau daune morale.
Intrebare
Danawe
Din cauza angajatorului am avut un accident la locul de munca . Urmat cu un termen de 3 saptamani de concediu medical . As putea sai dau in judecata? Ata ptr ... (vezi toată discuția)