avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumulare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumulare

buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca, in conditiile noii legi a pensiilor pot sa cumulez pensia cu salariu in cazul in care am iesit mai repede la pensie-57 de ani-datorita grupei a 2 a de munca,si doresc sa lucrez in continuare intr-o institutie de stat
Cel mai recent răspuns: dancucu , utilizator 12:29, 19 Decembrie 2017
Puteti cumula pensia cu salariul si in conditiile noilor modificari aduse la Legea 263/2010.
va multumesc pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu Sava Geta Sava Geta Buna ziua, sunt pensionata la limita de varsta si reangajata cu contract individual de munca la aceeasi institutie bugetara la care am lucrat. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pensionare/angajat SLDTimisoara SLDTimisoara Buna Ziua, ma puteti lamuri daca un angajat care a iesit la pensie inainte de limita varsta datorita grupei de munca poate lucra in continuare avand si pensie ... (vezi toată discuția)
Un pensionar se poate angaja la o institutie de stat sau nu ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Fratele meu a lucrat in armata si recent s-a pensionat de drept. Acesta vrea sa mai lucreze, pe langa pensie. Pe site-ul AJOFM a gasit cateva ... (vezi toată discuția)