avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Sotia mea... insarcinata ...(mai avem doua zile :)...), angajata in 2 locuri ...la o societate privata, dar si la buget, adunand un venit lunar frumusel... va intra in curand in Concediu prenatal 42 de zile si apoi in CCC pt 2 ani... azi... angajatorul privat vrea micsorarea salariului ...
Ne incurca oare pe noi?... eventual chiar numai pentru aceste 2-3 zile pana la nastere si urmatoarele 42 de zile, altfel nu ar trebui, corect?!
Se va lua in calcul venitul pe ultimele 12 luni, anterioare zilei nasterii bebelusului corect?!
Cel mai recent răspuns: marinicad2002 , utilizator 16:38, 22 Noiembrie 2018
nu a raspuns nimeni.... asta e ... eu insist....... angajatorul privat...pana sa nasca a consiliat-o si si-a dat demisia....cu vreo 2 zile inainte... a convins-o ca nu-i afecteaza indemnizatia de CC si ca salariul ei din privat va fi adaugat fara doar si poate la salariul de la celalalt angajator si la tot acest venit se va aplica 85% rezultand indemnizatia...Este corect?
Ei bine...va zic tot eu....da, s.au luat în calcul toate veniturile realizate în ultimele 12 luni anterior nasterii

marinicad2002 a scris:

nu a raspuns nimeni.... asta e ... eu insist....... angajatorul privat...pana sa nasca a consiliat-o si si-a dat demisia....cu vreo 2 zile inainte... a convins-o ca nu-i afecteaza indemnizatia de CC si ca salariul ei din privat va fi adaugat fara doar si poate la salariul de la celalalt angajator si la tot acest venit se va aplica 85% rezultand indemnizatia...Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu indemnizatia de crestere a copilului Paula-31 Paula-31 medicul de familie mi-a gresit ultima luna de concediu prenatal cu patru zile mai mult si din cauza asta nu pot sa depun dosarul pentru a primi de la stat ... (vezi toată discuția)
Ccc si concediu fara plata ali2013 ali2013 In 1 sep 2019 am intrat in cfp timp de 2 ani pt ca lucrez in invatamant si am putut.daca as ramane insarcinata intre timp cum ar trebui sa procedez sa obtin ... (vezi toată discuția)