avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii la o PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii la o PFA

Ce declaratii depune si ce obligatii de plata are un PFA, pana in 21.12.2017?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:43, 19 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De depus declaratii nu mai aveti in aceasta perioada pentru anul 2017. Aveti doar de facut plata pentru ultimul trimestru al anului 2017 in contul platilor anticipate la impozitul pe venit si contributiile sociale la sanatate si pensie, daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii sociale si impozit venit la pfa Constanta Loga Constanta Loga Este obligatorie declararea si plata contributiilor sociale si a impozitului pe profit in cazul unui PFA in perioada in care detinatorul PFA lucreaza cu norma ... (vezi toată discuția)
Declarații ii TVar TVar Abia mi-am deschis II. Fără salariați , neplatitoare de Tva. Voi avea activitate doar vara. On-line. Ce declarații voi avea de depus ? Unde ? Ce ... (vezi toată discuția)
Modificari fiscale pfa dupa 1 iulie Alis_Maticiuc Alis_Maticiuc Buna ziua ! Stiu ca incepand cu 01.07 se schimba regimul fiscal in cazul PFA, dar nu am inteles exact consecintele. Am un PFA( singura sursa de venit) in ... (vezi toată discuția)