avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Notificare Formularul 600
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Notificare Formularul 600

Buna ziua,

Am o mare nelamurire privind o notificare care a fost trimisa de catre ANAF pe adresa din Romania (eu locuind de 4 ani in strainatate), priviind 'nedepunerea Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de pensii' pe 2012, 2013, 2014.

Eu, pana in 2014 am lucrat pentru o multinationala cu sediul in Bucuresti, cu un contract pentru drepturi de autor.

In fiecare an am declarat veniturile si am platit taxele, ultima plata fiind efectuata in 2015, pentru 2014.

Pana acum, n-am auzit de aceasta declaratie, presupunand ca, platind deja taxele, nu mai este nevoie de nicio declaratie suplimentara si nici la fostul loc de munca nu ni s-a comunicat despre aceasta Declaratie, la vremea respectiva.

Acum am primit o instiintare cum ca nu am facut declaratia pe 2012, 2013, 2014. Se precizeaza o amenda contraventionala, daca nu dau curs acestei declaratii.

Ce ar fi de facut? Nu vad cum as putea face declaratii retroactiv. Nu mai am nici domiciliu, nici cont in banca in Romania.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Valoarea amenzii contraventionale pentru nedepunerea in termen a d600 Ajax29 Ajax29 Am primit azi (1 februarie), de la ANAF, o \"Notificare privind nedepunerea in termen a Declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Penalizari (si alte consecinte) ale nedepunerii la timp a d600 per 2014 Ajax29 Ajax29 Am înființat, în noiembrie 2013, un PFA în sistem real - CAEN 6311. Tot atunci am început activitatea. Contractul cu Casa de Pensii l-am încheiat ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea la termen a declaratiei 600 dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Am primit ieri de la ANAF o notificare privind nedepunerea in termen a declaratiei privind venitul asigurat la sistemul public de pensii pentru ... (vezi toată discuția)