avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare suspendare permis auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare suspendare permis auto

Buna seara!
Se poate recupera permisul auto suspendat timp de 60 zile pt conducere pe contrasens ? Acest lucru s-a intamplat datorita GPS neactualizat, pe care.l-am urmarit.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:46, 19 Decembrie 2017
Ati intrat pe o strada cu sens unic?
Semnalul GPS nu indica sensul de mers ci directia de mers.
Nu inlocuieste indicatoarele, semafoarele, semnalele agentilor de politie.
Aveti dreptul sa contestati pv in termen de 15 zile de la comunicare dar trebuie sa prezentati alte motive plauzibile pentru care ati circulat pe contrasens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la un proces verbal intocmit de politie Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Am o situatie si as vrea sa ma lamuriti daca as putea sa recastig permisul de conducere suspendat pe o perioada de 60 de zile.In data de 1.oct la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru circulatie pe contrasens marius_92 marius_92 Bună seara! Săptămâna trecută am fost sancţionat cu puncte penalizare, amendă contravenţională şi suspendarea permisului pentru o perioadă de 60 de ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal amenda si suspendarea dreptului de a conduce kartush45 kartush45 Salut..ma adresez pe aceasta cale celor competenti in a ma ajuta in urmatoarea problema: In data de 17/12.2012 iesind de pe o strada cu cedeaza trecerea si ... (vezi toată discuția)