avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Instiintare parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Instiintare parcare neregulamentara

Bunaziua, am si eu o intrebare pentru dvs. Ieri am gasit o instiintare de la politia locala in parbriz pentru parcare neregulamentara. Intrebarea mea acum este, acest mod de a instiinta lumea cu afis in geam este regulamentar? Oricine ar fi putut sa imi ia instiintarea din geam si sa o arunce in acest fel nu ar fi ajuns niciodata la mine si nu as fi stiut ca am fost instiintat..Multumesc.
Cel mai recent răspuns: fases , utilizator 10:32, 19 Decembrie 2017
Din cate am inteles instiintarea aceasta nu are nici o relevanta juridica in urma ICCJ 11/2017, am dreptate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie politia locala vladmaria04 vladmaria04 Buna seara! Am o nelamurire legata de un avertisment dat de politia locala pentru parcare auto pe trotuar. Am gasit in parbriz, dupa doua saptamani, fiind in ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala Ddan01 Ddan01 Buna ziua, Am inteles ca, conform deciziei ICCJ 11/2017, Politia Locala nu mai are dreptul de a da amenzi pentru parcare neregulamentara, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala Alexandra Elena Alexandra Elena Buna ziua, astazi am parcat de la ora 9 dimineata la 3 PM si am gasit in parbriz o comunicare de la politia locala a sectorului 1 prin care sunt chemata pentru ... (vezi toată discuția)