avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie -inchiriere apartament in regim hotelier de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie -inchiriere apartament in regim hotelier de catre o persoana juridica

Buna ziua,
Daca un SRL are in proprietate un apartament si doreste sa inchirieze camerele in regim hotelier are nevoie de un anumitt numar de anjatati si cu o pregatire speciala? De ce cod CAEN are nevoie si daca este necesara obtinererea certificatului de clasificare de la Ministerul Turismului. Va rog sa-mi indicati legislatia in vigoare pe acest domeniu.
Va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

inchiriere apartament in regim hotelier roxana12 roxana12 ce acte sunt necesare pt. ca o firma care detine cateva apartamente intr-un bloc sa le inchirieze in regim hotelier. trebuie sa te inregistrezi la fisc, la ... (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ( dat in comodat) de catre firma fara licenta de turism DariusNegoita DariusNegoita Buna ziua. Sunt un proaspat absolvent si viitor atntreprenor.... Parintii mei au un apartament pe care mi-l ofera printr-un contract de comodat sa ma folosesc ... (vezi toată discuția)