avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu paternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu paternal

Buna ziua. Sunt angajat la o multinationala, inginer, si doresc sa intru in concediu paternal (in luna ianuarie sotia mea va naste). Insa eu activez si ca PFA (profesie libera) in afara orelor de serviciu. Intrebarea mea este: daca intru in concediu paternal (de la multinationala), pot sa mai lucez ca si PFA cat timp sunt in concediu paternal? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa activ in concediu paternal? idhiticas idhiticas Buna ziua! Doresc sa intru in concediu paternal, sotia mea va naste copilul nostru in luna ianuarie 2018, Intrebarea mea este: pot sa lucrez ca PFA (ca ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul pre/postnatal la un pfa gianyg gianyg Sunt insarcinata in 9 luni si trebuie sa-mi iau cele 42 zile de concediu medical postnatal, deoarece dupa aceasta perioada doresc sa intru in Concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal radumur radumur Sotia mea trebuie sa nasca la sfarsitul lunii martie. Cu cat timp inainte trebuie sa anunt angajatorul ca intru in concediu paternal? Pot intra in concediu ... (vezi toată discuția)