avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare imobil

am cumparat o casa prin credit prima casa. in contractul de vanzare cumparare am stipulat ca la data de 12.02.2018 proprietarul va elibera respectivul imobil. daca acest lucru nu se intampla cum pot intra in casa? se aplica reglementarea ca pana la 1 martie nu pot evacua proprietarul?
~ Conținut șters la cerere ~
Oricum nu ar fi gata dosarul pana pe 1 martie in mare parte din instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare - cumparare GMPa GMPa Sunt in proces sa cumpar un apartament prin intermediul unei Agentii. In apartament mai sunt lucruri ale fostului proprietar. Se pare ca Agentia s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare si promisiune de vanzare cumparare tanase.florin tanase.florin in data de 19,07 2016 am semnat un antecontract de vanzare cumparare la un birou notarial in care subsemnatul este ca si promitent cumparator.In antecontract ... (vezi toată discuția)
Evacuare din imobil intre 1 decembrie si 1 martie. Artigas Artigas Va salut, Imi puteti spune daca reglementarea introdusa in anul 2010 privind interdictia de a evacua o persoana din imobil,in baza oricarui temei ... (vezi toată discuția)