avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare din imobil intre 1 Decembrie si 1 Martie.
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare din imobil intre 1 Decembrie si 1 Martie.

Va salut,

Imi puteti spune daca reglementarea introdusa in anul 2010 privind interdictia de a evacua o persoana din imobil,in baza oricarui temei juridic,din considerente umanitare,in intervalul 1 Decembrie-1 Martie (cu exceptia cazului in care cel care solicita evacuarea nu are el insusi o locuinta sau a fost evacuat) se aplica si in cazul in care vanzatorul unui imobil nu isi poate indeplini vremelnic, din motive obiective justificate,obligatia asumata in contractul de vanzare cumparare de elibera locuinta si a o pune la indemana cumparatorului la o data anume prevazuta in contract?

Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Diana Ben Othmane , Avocat 18:22, 14 Noiembrie 2011
Da,se aplica,legea nu face nici o distinctie in acest sens,evacuarea intre 1 dec-1 martie nu se mai poate aduce la indeplinire in acest interval
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil ipotecat Ioananicoleta30 Ioananicoleta30 Intentionez sa imi cumpar o locuinta insa am anumite intrebari. Locuinta pe care vreau sa o cumpar este in prezent ipotecata de catre propietar, care va urma ... (vezi toată discuția)
Cumparat apartament, cum determin vechiul proprietar sa elibereze locuinta? vicky_gavrila vicky_gavrila Buna seara, Am si eu o situatie. Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare a fost trecuta o clauza precum ca vechiul proprietar poate ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil executare silita corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Doresc sa imi clarific cateva aspecte privind procedura de vanzare a unui imobil executat silit. Am gasit un anunt despre vanzarea unui imobil ... (vezi toată discuția)