avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pt numere expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pt numere expirate

am o ruda apropiata care zilele trecute a avut un accident de circulatie cu avarii destul de mari dar fara raniti sau victime ,in care nu ea a fost vinovata . problema este ca masina avea nr. de leasing expirate - tocmai ce se terminase contractul de leasing dar nu intrase in posesia actelor de la firma de leasing pt ca mai avea de plata ceva banuti pt ultima factura .
Carnetul a fost ridicat si i s-a dat o dovada pe 15 zile.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Ce urmeaza acum pt ca ea habar nu are unde sa ceara lamuriri, dovada se poate prelungi ? si in caz ca da - cine prelungeste dovada- pp. ca pol.judeteana-serv circulatie,nu?
Cel mai recent răspuns: andreigusan , utilizator 11:47, 26 Ianuarie 2010
pana se termina si se lamureste cazul, sa mearga la prelungiri la pol din 15 in 15 zile
dar cu ce se poate "lasa " - amenda de x suma sau fara permis ?
De cat timp sunt expirate numerele de circulatie?
scuze, dar abia acum am ajuns in fata calculatorului . numerele erau expirate de aproape 2 sapt.
buna seara,

din pacate si eu am patit acelasi lucru pe 4 .11.2009, din acelasi motiv . efectiv am uitat sa ma uit pe talon sa vad cand expira numerele de la leasing ( au expirat pe 3.11.2009), nu trecusera nici macar 24 h . din ce stiam , si astfel am scris si in declaratie, expirau pe 31, dar se pare ca nu. in cazul acesta care ar fi solutia finala pe care o vedeti dvs? si care ar fi pasii de urmat in acest caz? ma intereseaza si cum se rezolva cu permisul , adica posibilitatea de a mai conduce in acest timp, si cam cat dureaza.

multumesc si astept raspunsul dvs,
Oana

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto andreibogdan26 andreibogdan26 Buna seara, In data de 6 martie 2020 mi-a fost suspendat permisul pentru neacordarea prioritatii unei ambulante. Mi s-a dat dovada cu drept de conducere ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie - starea de alerta - dreptul de a conduce radudraghici radudraghici Buna ziua, Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu o informatie ar fi ideal... Pe scurt, in data de 1 decembrie, in urma unui eveniment nefericit, din vina ... (vezi toată discuția)
Permis retinut- prelungirea dovezii simonetta simonetta Datele preblemei: Mi-am cumparat o masina noua in leasing, am circulat cu ea si m-a oprit politia , s-a constatat ca aveam numerele expirate, mi-a fost retinut ... (vezi toată discuția)