am o ruda apropiata care zilele trecute a avut un accident de circulatie cu avarii destul de mari dar fara raniti sau victime ,in care nu ea a fost vinovata . problema este ca masina avea nr. de leasing expirate - tocmai ce se terminase contractul de leasing dar nu intrase in posesia actelor de la firma de leasing pt ca mai avea de plata ceva banuti pt ultima factura .
Carnetul a fost ridicat si i s-a dat o dovada pe 15 zile.
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Ce urmeaza acum pt ca ea habar nu are unde sa ceara lamuriri, dovada se poate prelungi ? si in caz ca da - cine prelungeste dovada- pp. ca pol.judeteana-serv circulatie,nu?
din pacate si eu am patit acelasi lucru pe 4 .11.2009, din acelasi motiv . efectiv am uitat sa ma uit pe talon sa vad cand expira numerele de la leasing ( au expirat pe 3.11.2009), nu trecusera nici macar 24 h . din ce stiam , si astfel am scris si in declaratie, expirau pe 31, dar se pare ca nu. in cazul acesta care ar fi solutia finala pe care o vedeti dvs? si care ar fi pasii de urmat in acest caz? ma intereseaza si cum se rezolva cu permisul , adica posibilitatea de a mai conduce in acest timp, si cam cat dureaza.