avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar

Buna ziua! Sunt in posesia unor certificate de actionar primite in urma Marii Privatizari din 1990,de care am uitat si pe care le-am gasit acum.Ce pot face cu ele si unde ma pot interesa daca mai au oarece valoare? Va multumesc,o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: lucyfer , utilizator 14:35, 20 Decembrie 2017
Cel mai simplu ar fi sa va informati la sediul firmelor la care sunteti actionar, daca ele mai sunt active.
Multumesc pentru solicitudine! Din pacate au fost cumparate si vandute de mai multe ori,iar acum sunt in posesia unor parlamentari potentati! Deci nu mai e nici o speranta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren din patrimoniul sc Monica H. Monica H. speta mea este cam asa> o S.C. 55 S.A. cu actionar unic statul roman prin AVAS are in patrimoniu un teren. Societatea Y a formulat o cerere prin care o ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat actionar cristina_rusu3 cristina_rusu3 in urma privatizarii din 1996 am depus cupoanele la sc ilvas sa vaslui,societatea intre timp a fost cumparata de porumboiu si inca functioneaza. cum pot ... (vezi toată discuția)
Privatizare mebo - identificare nume dupa seria cupoanelor peterpan peterpan Buna ziua, Va rog din suflet sa ma sprijiniti cu o informatie., nu stiu exact cui sa ma adresez. Am scris la SIF Moldova dar nu au reusit sa ma ajute. Sunt ... (vezi toată discuția)