avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obiective la expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obiective la expertiza

Am tot citit Codul de Procedura Civila si nu am gasit nicaieri sa scrie ca sunt obligata ca odata cu cererea de chemare in judecata sa depun si obiectivele la expertiza.
In speta am formulat cerere de chemare in judecata prin care am solicitat in probatiune inscrisuri si expertiza. Judecatorul mi-a respins proba cu expertiza pe de o parte, ca nu au fost depude obiectivele expertizei iar pe de alta parte ca nu ar fi o proba concludente cauzei.
Din cate am citit interogatoriul trebuie depus odata cu cererea de chemare in judecata dar in ceea ce priveste expertiza nu am gasit nimic.
In alte procese pe care le-am mai avut se admitea proba cu expertiza si imi punea in vedere ca in termen de 5 zile sa depun obiectivele. Asa ca va solicita sa imi spuneti daca am gresit si ar fi trebuit odata cu cererea sa depun si obiectivele expertizei si totodata sa-mi indicate temeiul legal, sa pot formula recurs. Ma gandeam sa solicit casarea hotararii si trimiterea spre rejudecatre pentru ca pe calea recursului nu mai pot sa ma apar decat cu inscrisuri iar cauza impune clar o expertiza tehnica

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila Manole Dumitru Manole Dumitru In cadrul procesual am solicitat o expertiza judiciara contabila cu \"obiective\" bine conturate si clare. Expertul raspunde foarte vag la obiectivele mele, ... (vezi toată discuția)
Cai de atac intr-un proces de granituire razvan2487 razvan2487 Intr-un proces de granituire am refuzat efectuarea unei expertize TOPO, datorita unor aranjamente pe care le poate face paratul cu topometristul, fiind vorba ... (vezi toată discuția)
Procedura in instanta proces partaj Nina1 Nina1 1.In cate exemplare se depun documentele in instanta civila? 2. Reclamantul in momentul in care depune documente in instanta este obligat sa depuna un ... (vezi toată discuția)