avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... infiintare proprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

infiintare proprire

poate anaf sa infiinteze o poprire pt o suma partaiala dintr o factura emisa catre noi de in furnizor de prestari , care nu a fost platit in intregime din cauza ca lucrarea nu a fost facuta bine si greselile lor costa mai mult decat li s a oprit ca un fel de garantie pana la momentul in care acestia isi rectifica greselile, ceea ce pana n present nu s a realizat !multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:51, 21 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa vedeti titlul executoriu emis de ANAF,din cele prezentate de dvs. aveti calitatea de tert poprit.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in ... maiasavic maiasavic Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)
Lucrari prost executate un_kopill un_kopill Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Firmei noastre i-au fost executate lucrari de hidroizolatie la sediu de catre o alta SC. De la inceput au fost ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu prin executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: un salariat este garant disjunct (a garantat pt o societate un imprumut la o banca). Societatea la care lucrez a primit o ... (vezi toată discuția)