avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contract
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contract

2.3 Orice plata destinata Clientului se va putea incasa in contul Avocatului. Din sumele de bani încasate şi destinate
CLIENTULUI(ILOR) (despagubiri), AVOCATUL va distribui suma aferentă CLIENTULUI în contul acestuia(acestora)

f. sa demareze negocieri in vederea incheierii unui acord/ tranzactii,
g.sa cuantifice si sa hotarasca cu privire la valoarea despagubirilor cuvenite CLIENTULUI,
h.sa incheie acorduri/tranzactii, în numele CLIENTULUI, cu entităţile cărora le revine obligaţia despăgubirii,

Asta inseamna ca el o sa poata sa ia banii de la asigurare si sa ii imparta intre neamuri asa cum vrea el (adica unui frate sa ii de-a mai mult si unui alt frate mai putin)?

Si in afara de asta, sa poata lua decizi in numele meu (adica sa acepte fara acordul meu ofertele date de asigurator)?

Tin sa mai mentin ca ofertele mi-a spus verbal, am aceptat o oferta iar el mi-a spus ca imi trimite ceva pe e-mail sa semnez ca si cum ca acept oferta (care nu cred ca este normal cea ce face el fara o dovada, fara nimica, sa semnez o hartie asa ca vrea el). De asta am ales sa intreb aici sa imi spuneti daca este normal cea ce face el si cea ce a scris in contract, multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Clasicul: pfa sau microintreprindere? andreitimis andreitimis Buna ziua tuturor, Sunt in situatia de a semna un contract de prestari servicii cu o firma de traduceri din SUA. Eu voi actiona ca om de vanzari pentru ... (vezi toată discuția)
Cont raiffeisen ne-inchis (copie cerere) KiralyOtto KiralyOtto Va salut, Am si eu o scurta nelamurire/intrebare, Acuma, aproximativ 6 luni am deschis un CONT la Raiffeisen pentru a ajuta un prieten sa isi plateasca ... (vezi toată discuția)
Urmarit pentru incasari nedepuse/contracte fictive andrei_topoliceanu andrei_topoliceanu am si eu nevoie de ajutor cu ceva timp am lucrat la o firma de asigurari brokeri Bussines Wide cea mai mare firma de tepari nam avut de unde sa stiu, eram pe ... (vezi toată discuția)