avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie copil

Buna,
Am si eu 2 intrebari legate de indemnizatie:
1.am deja un copil si din cauza "crizei economice"ma tenteaza sa mai fac un copil dar imi este teama ca nu o sa mai prind legea care acorda 85%din salariu obt pe ultimele 12 luni pe toata per cresterii copilului.Ce sanse am sa se modifice legea?

2.Daca am deja carte de munca si lucrez full time la firma X si mai lucrez si la firma Y part-time..mi se acorda 85 %din salariile obtine la ambele locuri de muncain perioada de crestere copil(2 ani)????????
Cel mai recent răspuns: ContSters64816 , utilizator 07:25, 14 Octombrie 2009
1. Din cauza "crizei politice", nu va putem da un raspuns concret. In principiu, cu o OUG, se poate si peste noapte :)
2. Da, se iau in considerare toate veniturile profesionale obtinute.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil din 2 joburi anninutza anninutza Buna ziua! Luna aceasta trebuie sa-mi depun dosarul pentru indemnizatia CC si am optat pentru 2 ani. Asta inseamna ca voi primi 85% din media veniturilor nete ... (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)