avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract de munca

Inainte de a intra in concediu de crestere copil si de a primi indemnizatie, am fost angajata la 2 firme (una full time si alta part time). M_am intors la unul din joburi (cel part time) cu 4 luni mai devreme si am depus dosarul pt stimulent de insertie. Problema este ca am anuntat tarziu la al doilea job si mi-a inchis contractul cu 2 luni mai tarziu, eu deja primisem 2 stimulente de la stat. Poate fi o problema din partea celor de la ITM pt ca eram deja in campul muncii de 2 luni si aveam si un contract suspendat la alta firma? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului madalinaiftime madalinaiftime una ziua, Ma aflu in urmatoarea situatiein 2009 am avut un contract part time ,2 ore pe zi la o societate.Din 17 dec 2010,m-am angajat full time la o alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as avea si eu o intreabare . daca sotia mea s-a intors ... andyks andyks Buna ziua , as avea si eu o intreabare . Daca sotia mea s-a intors din CCC nai repede , luand stimulentul de insertie si s-a intors la jobul dinainte plus ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cand ai 2 joburi Andra2014 Andra2014 buna ziua sunt angajata in 2 firme si din anumite motive medicale am solicitat celui de al doi lea angajator unde am un part time sa imi modifice pentru luna ... (vezi toată discuția)