avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , as avea si eu o intreabare . Daca sotia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , as avea si eu o intreabare . Daca sotia mea s-a intors ...

Buna ziua , as avea si eu o intreabare .
Daca sotia mea s-a intors din CCC nai repede , luand stimulentul de insertie si s-a intors la jobul dinainte plus inca un alt job part time .
Intre timp am aflat ca este insarcinata .
Daca apuca sa lucreze doar 5 luni la ambele joburi inainte sa iese in prenatal , se vor lua contributiile de la ambele joburi in calcul pentru Prenatal si CCC ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 4 Decembrie 2023
Concediul prenatal va fi calculat separat la fiecare loc de munca, iar pentru indemnizatia CCC se vor cumula veniturile nete realizate la cele doua locuri de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma angajez dar sunt in cic aureliaalexe aureliaalexe buna ziua. am o problema - cred eu. sunt in cic pana la data de 9 nov 2016 - mi s-a oferit un job cu incepere in 2 saptamani si pe care nu vreau sa-l ratez. ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru crestere copil daca ai 2 locuri de munca? Mary G Mary G Buna ziua, Sunt insarcinata in 2 luni si in momentul de fata am 2 locuri de munca: unul cu contract normal de 8 ore, iar celalalt part time, tot cu contract. ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca ale2121 ale2121 Inainte de a intra in concediu de crestere copil si de a primi indemnizatie, am fost angajata la 2 firme (una full time si alta part time). M_am intors la unul ... (vezi toată discuția)