avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia pentru crestere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia pentru crestere copil daca ai 2 locuri de munca?

Buna ziua,
Sunt insarcinata in 2 luni si in momentul de fata am 2 locuri de munca: unul cu contract normal de 8 ore, iar celalalt part time, tot cu contract. As vrea sa stiu daca atunci cand nasc se ia in calcul venitul net realizat la ambele joburi sau doar de la cel cu contract de 8 ore? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 23 Septembrie 2018
Se ia in calcul pentru indemnizatia CCC venitul net realizat la ambele locuri de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă sunt însărcinată și am 2 locuri de muncă ... matei catalina matei catalina Buna ziua! Dacă sunt însărcinată și am 2 locuri de muncă unde sunt plătite taxele la zi , unul full time 8 ore si unul part time 4 ore , se acordă ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as avea si eu o intreabare . daca sotia mea s-a intors ... andyks andyks Buna ziua , as avea si eu o intreabare . Daca sotia mea s-a intors din CCC nai repede , luand stimulentul de insertie si s-a intors la jobul dinainte plus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut pana de curand 2 joburi, unul cu norma intreaga, ... Danna121490 Danna121490 Buna ziua! Am avut pana de curand 2 joburi, unul cu norma intreaga, iar celalalt part-time(12 ore/luna), Am fost nevoita sa imi dau demisia de la locul de ... (vezi toată discuția)