avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

Daca am facut o comanda de la o doamna pe internet si nu am primit coletul dupa depunerea banilor...o sa pot sa ii recuperez? Daca fac plangere la politie se poate face ceva? Tin sa precizez ca suntem in jur de 60 de pers afectate cu sume foarte mari, de peste 100 de lei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa depuneti plangere penala. In cursul procesului penal va constituiti parte civila si solicitati daune materiale si morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere mariuscrisan mariuscrisan Baiatul meu a fost la un majorat intr-un sat. Acolo l-a injurat pe unul dintre cei prezenti. Un prieten de-al celui injurat i-a dat un pumn in mandibla. S-a ... (vezi toată discuția)
Fata lovita pe trecerea de pietoni LAURENTZYU LAURENTZYU persoana despre care postez este viitoarea mea sotie. totul s-a intamplat luni dimineata. era pe trecerea de pietoni. masina de pe prima banda a oprit, insa ... (vezi toată discuția)
Parte civila girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Un angajat al societatii a comis o delapidare , prejudiciind firma cu 30 000 lei. Am stabilit sa facem plangere penala impotriva lui dar vrem sa solicitam si ... (vezi toată discuția)