avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minor disparut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minor disparut

Buna ziua! Ma confrunt cu o mare problema, am un baietel de 5 ani, locuiesc in spania si mama sa l-a luat si a plecat cu el. Eu nu mai stiu nimic de copilul meu de cateva luni. Am incercat sa iau legatura cu ea, dar mi- a blocat toate caile de comunicare. Am certificatul de nastere, dar nu e transcris. Nu cum sa procedez! Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:24, 20 Decembrie 2017
In toate aceste luni de cand a plecat cu copilul nu ati fost la politie sa sesizati disparitia copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unui copil ramas in paraguay luklumi luklumi Buna Ziua . As avea si eu nevoie de ajutor in legatura cu formalitatile legale de aducere a unui copil ramas in Paraguay : Am locuit in Spania o perioada de ... (vezi toată discuția)
Am ramas in spania fara buletin si certificat de nastere elenasuch elenasuch va rog frumos sa ma ajute cineva unde si cum sa pot rezolva situatia in care sa afla copilul meu dar sa incep cu explicarea faptelor asa cum au fost copilul ... (vezi toată discuția)
Custodie copil cetatean spaniol concubinaj mama romanca tata spaniol barbu sanda barbu sanda Sunt mama unui baietel de 7 ani nascut din concubinajul cu un cetatean spaniel, in Spania, Baietelul are doar cetatenie Spaniola, Tatal baiatului a fost incgis ... (vezi toată discuția)