avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa plateste impozit nerezidential
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa plateste impozit nerezidential

Buna seara
Am avut salon frumusete timp de 7 ani,acum vreau sa desfiintez coafor si manichiura si sa ramana doar cabinet cosmetic ,deasemenea sa inchid punctul de lucru ca salon si sa devin pfa ,voi plati impozit la fel ca pana acum pe tot apartamentul ,daca eu desfasor activitatea doar intr o camera?
Mentionez ca Apartamentul e cu 2 camere si plateam 3000lei/an
Multumesc astept raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
laura_laura96, utilizator
Cel mai recent răspuns: laura_laura96 , utilizator 14:30, 28 Decembrie 2017
Faceți o nouă declarație la SPFL in care specificați că activitatea se desfășoară doar într-o cameră cu suprafața de x mp.

E bine să o faceți până la sfârșitul anului că să nu plătiți majorat și în 2018.
Ok mulțumesc mult pt răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)
Va rog raspundeti mi la aceasta intrebare:pot deschide un coafor intr-o garsoniera la parterul unui bloc? nicola danut nicola danut DE CEVA VREME MA FRAMANTA ACEASTA INTREBARE,DORESCSA MI DESCHID UN COAFOR SI PT A EVITA SPATIILE COMERCIALE ATAT IN CHIRIE CAT SI IN VANZARE PT CA AU UN COST ... (vezi toată discuția)